Haastattelin kolmanteen podcast jaksoon yhtä Suomen suosituimmista personal trainereista, Tomi Kokkoa. Tomi on leaninfiveweeks challengen perustaja ja suositun valmennuskonseptin päävalmentaja.  Hän on noussut viime aikoina otsikoihin tehtyään dokumentin 30 päivän ihmiskokeestaan, jossa hän noudatti ravitsemussuositusten raameihin sopivaa ruokavaliota.

Keskustelemme Tomin kanssa 30 päivän ihmiskokeesta ja sen tuomista oivalluksista. Tomi kertoo myös suunnitelmansa dokumentin seuraavista esityskerroista. Tällä hetkellä dokumenttia ei siis voi nähdä missään ja sen ovat nähneet vain ensi-illassa olleet muutama sata suomalaista. Dokumentin lisäksi keskustelemme yleisesti ravitsemuksesta, itsensä mittaamisesta ja treenin ja levon tasapainottamisesta. Lisäksi Tomi Kokko jakaa mietteitään valmentajana menestymisestä ja tuloksekkaan valmennuskonseptin rakentamisesta.

Ohjelman sponsorina toimii lääkärikeskus Antioksidanttiklinikka. Antioksidanttiklinikalla voit vaivattomasti teettää laajoja verimittauksia. Voit selvittää muun muassa hormonien kuten testosteronin tasot, vitamiinien kuten D-vitamiinin ja hivenaineiden kuten sinkin ja magnesiumin pitoisuudet veressäsi. Antioksidanttiklinikalta saat myös monipuoliset ja tasokkaat lääkäripalvelut. Antioksidanttiklinikan lääkärit ovat perehtyneet muun muassa sairauksien ravitsemussyihin kohdistuvien hoitojen toteuttamiseen.

Tutustu Suomen kovimpaan lääkärikeskukseen Antioksidanttiklinikkaan ja sen tarjoamiin palveluihin TÄSTÄ.

Comments

comments

IMG_6110

Tilaa 3 ilmaista vinkkiä testosteronitasojesi nostamiseen


- Saat oppaan testosteronitasoja nostavaan ruokavalioon

- Nosta testosteronitasojasi luonnollisesti

- Onnistu lihasmassan kasvattamisessa

You have Successfully Subscribed!

Share This