Alan tiputella podcasteja urheilijoiden, valmentajien ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Jaksoissa keskitytään treenaamiseen, ravintoon ja urheilijana menestymiseen. Aloin tehdä tätä päästäkseni haastattelemaan ihmisiä, joilta itse olen oppinut asioita ja haluan oppia lisää.

Ensimmäisen jakson vieraana on Crossfit urheilija Ilari Lintinen. Ilari on kilpaillut crossfitissa vuodesta 2011, jolloin hän otti Karjalan kovin kilpailun voiton. Keskustelemme Ilarin harjoittelusta, crossfitista lajina ja siihen liittyvistä oheisilmiöistä, douppaamisesta, rentoutumisesta sekä harjoitteluun ja elämään asennoitumisesta.

Tämän ja tulevat jaksot voit kuunnella soundcloudista ja myöhemmin myös iTunesista. Toiveesi haastateltavista voit esittää maililla osoitteeseen info@pessipeura.com tai kommentoimalla blogiin.

Podcastin tuotannon mahdollistaa luomulaatuisiin elintarvikkeisiin keskittynyt Foodin. Heidän tuotteisiinsa voit tutustua osoitteessa fitnessfirst.fi/pessi. Olen kasannut sinne omia suosikkejani. Alekoodilla pessi saat -10% alennuksen kaikista tuotteista.

Alla vielä video Ilarin treeneistä, jonka kuvasin nauhoitusta edeltävästä harjoituksestamme. Itse tipuin radalta metri ennen loppua, joten omaa tyylinäytettäni ei tarvitse esitellä. Myös painista jäi vähän kerrottavaa. Musta silmä muistutti seuraavan viikon, että turpaan tuli ja huolella.

Comments

comments

IMG_6110

Tilaa 3 ilmaista vinkkiä testosteronitasojesi nostamiseen


- Saat oppaan testosteronitasoja nostavaan ruokavalioon

- Nosta testosteronitasojasi luonnollisesti

- Onnistu lihasmassan kasvattamisessa

You have Successfully Subscribed!

Share This