VALMENNUS

pessi

Moi, Olen Pessi Peura. Olen personal trainer, yrittäjä ja kirjailija.

Valmentajana olen auttanut asiakkaitani voiman ja lihasmassan kehittämisessä, painonpudotuksessa ja liikunnallisten taitojen kehittämisessä. Minulla on 12-vuoden tausta voimaharjoittelusta ja monipuolinen liikuntatausta extremeurheilulajeista, palloilulajeista ja kamppailulajeista. Personal trainerina olen toiminut kolmen vuoden ajan. Erilaisissa urheilun valmennustehtävissä olen toiminut jo yli viiden vuoden ajan.

Olen auttanut kymmeniä ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa muun muassa painonpudotuksessa, voiman lisäämisessä ja lihasmassan kasvattamisessa. Tässä muutamia asiakkaideni kokemuksia.

”Nostin maastavetotulostani 60 kiloa Pessin valmennuksessa 12 viikon aikana”
– Lauri Huusko

 

”Sain Pessin valmennuksessa kymmenen kiloa lisää lihasmassaa alle neljässä kuukaudessa ja tuplasin kyykkytulokseni.” – Joona Luostarinen

Jos olet valmis sitoutumaan harjoitteluun, niin olen valmis auttamaan. Livevalmennuksia teen pääkaupunkiseudulla, etävalmennusta sähköpostin ja skypen välityksellä kaikkialle maailmaan. Minulla on kokemusta myös muissa maissa asuvien online-valmentamisesta hyvin tuloksin. Voin siis auttaa sinua liikunnallisten tavoittedesi saavuttamisessa riippumatta sijainnistasi.

Teen muutaman ilmaisen yksilövalmennuksen joka kuukausi Helsingissä. Tiedustele ilmaista pilottitreeniä laittamalla viestiä info@pessipeura.com tai soittamalla numerooni 0405219356.

Tiedustelut:

040 521 9356
info@pessipeura.com

 

 

Share This